Betala, steg 1

Termin VT18
*
10 siffror: yymmddnnnn

*
*

*
*
*
**


Betalsätt

Betala med kort: Fyll i dina uppgifter och kontrollera, tryck sedan på knappen ”kortbetalning” och följ instruktionerna. Du flyttas då över till PayEx betaltjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt. CVC-koden är de tre sista siffrorna på baksidan av ditt betalkort. Om något fält är fel ifyllt stoppas din betalning. När betalningen är genomförd trycker du på knappen ”Kvitto” och skriver ut kvittot.


Betala via internetbank: Om du betalar via internetbank med OCR-nummer skriver du bara av uppgifterna som kommer till vänster i sista steget - OCR-nummer, bankgironummer samt belopp att betala. Kom ihåg att skriva ut kvittensen från internetbanken.


OBS! Se till att du är registrerad och antagen till kurs vid Örebro universitet innan du betalar medlemsavgiften, eftersom det annars kan hända att du inte automatiskt får något medlemskort hemskickat. Om du av någon anledning inte har möjlighet att registrera dig, kontakta Örebro studentkårs kansli så hjälper vi dig med betalning av medlemskapet. Våra kontaktuppgifter hittar du under fliken Kontakta kansliet.


Payex